Már csak pár nap a novella – pályázat leadási határidejéig

Tisztelt oldaljárók,

Kedves Pályázók!

 

Az első OpenHU novellaíró pályázatra érkezett novellákat átfutva, a pályázat máris érvényesnek tekinthető, azaz a határidő lejártát követően már “csak” a nyertes pályamű és a két további helyezett személye, és műve lesz kérdéses.

A pályázatra a mai napig (2013.09.09)  38 pályázó jelentkezett, akik közül 33-an adtak le összesen 43 pályaművet.

Nagyon örülök, hogy ennyi alkotót sikerült megmozgatni. Üröm az örömben, hogy a pályaművek jelentős része tartalmi irányultságában nem igazodik a kiíráshoz ( vajon létezhet-e olyan társadalom, melynek nem a pénz a mozgatórugója, illetve ha nem létezhet, akkor milyen buktatók miatt).

A pályázat keretei szerint, az összes mű virtuális kiállításra kerül majd a pályázók és a fantasztikus irodalmat kedvelő publikum örömére.

Ezúton hívom fel minden alkotó szándékú érdeklődő figyelmét, hogy a pályázat még pár napig 2013. szeptember 12. 24.00 -ig nyitott. ( Pályázati kiírás )

Várjuk a további célirányos novellákat!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé)


+ 9 = tizenhat

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>